Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Greizsirdības vadīts ciemiņš namatēvam mugurā iedur nazi

Pagājušā gada 20. decembrī Rododendru ielā, Rīgā, kāds vīrietis bija sarīkojis viesības, taču svinēšanas laikā viens no ciemiņiem uzsāka konfliktu ar namatēvu. Konflikta laikā ciemiņš paķēra nazi un iedūra namatēvam mugurā, taču uzreiz pēc tam, saprotot, ka ir izdarījis noziegumu, aizbēga no notikuma vietas, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.

Uz dzīvokli tika izsaukti Kurzemes iecirkņa darbinieki, kuri noskaidroja ciemiņa identitāti un vēlāk izsludināja viņu meklēšanā. Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots arī nepateicīgā viesa iespējamais motīvs - konflikts izcēlies, jo ciemiņš bijis greizsirdīgs uz mājas saimnieka civilsievu.

Veicot operatīvos meklēšanas pasākumus tika apzinātas aizdomās turētā iespējamās atrašanās vietas, taču kādu laiku viņam veiksmīgi izdevās izvairīties no policistiem. Taču otrdien, 2.aprīlī, Kurzemes iecirkņa darbinieki, sadarbojoties ar Rīgas Kriminālpolicijas darbiniekiem, aizturēja 1982.gadā dzimušo vīrieti.

Pret aizturēto ir sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu un šobrīd turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas