Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aizdomīgā nāvē Centrālcietuma kamerā miris jauns vīrietis

Otrdien, 14.oktobrī, agrā rīta stundā Rīgas Centrālcietuma kamerā atrasts miris 29 gadus vecs vīrietis. Mediķiem un Ieslodzījuma vietu pārvaldei (IeVP) radušās aizdomas, ka ieslodzītā nāvē vainojamas jauna veida sintētiskās narkotikas, piektdien vēsta TV3 Ziņas.

Ieslodzītais atrasts miris savā gultā ap plkst.5 rītā, uzreiz izsaukti mediķi. Uz vīrieša ķermeņa nav bijis ne zilumu, ne kādu citu vardarbīgas nāves pazīmju. Pārējie septiņi kameras biedri stāstījuši, ka mirušajam palicis slikti. Zīmīgi, ka tajā pat dienā uz Centrālcietumu mediķi devās vēlreiz -  šoreiz slikti palicis 36 gadus vecam vīrietim, kuram konstatēts narkotiku reibums.

IeVP vadītāja Ilona Spure TV3 atklāj, ka parādījies jauns tā saucamo legālo narkotiku jeb spaisa veids. Ar šo maisījumu tiek apsmidzināta aploksne un sūtījums kā parasta vēstule nokļūst cietumā. Šo narkotiku pagaidām nav iespējams identificēt - ar vielu apstrādātā aploksne tiek sasmalcināta, bet iegūtā masa nopīpēta.

Cietums ir tikai viens no adresātiem šiem jaunā veida sūtījumiem. Ieslodzījuma vietas pret narkokurjeru izdomas bagātību nereti ir bezspēcīgas, atzīst Spure.

Oficiāls ieslodzītā nāves iemesls būs zināms tikai pēc analizēm, taču arī tajās konstatēt legālo narkotiku klātbūtni organismā ir sarežģīti.

Top komentāri

Ja
J
Pareizi. Lai tik suta vairak aploksnes. Tie cilveki izvelejas tadu dzives veidu nezelojot ne vecakus, kuru sirdis vini lauza katru dienu, ne ari citus gimenes loceklus kuri tos mileja.
Haris
H
Tā nenotiek, kad cilvēks strādā, maksā nodokļus, atnāk mājās, paēd, atpūšās, skatās TV, paguļ, ceļās un atkal iet uz darbu un viņu paņem policija un aizved uz cietumu. CIETUMĀ BEZ VAINAS NENONĀK. TIEM, KURI IR CIETUMĀ, NEKĀDA ĀRSTA PALĪDZĪBA NAV JĀSNIEDZ. NEMAZ NAV JĀGAIDA, LAI ŠIE KRETĪNI PAŠI NOZĀĻOJAS, BET BŪTU JĀORGANIZĒ VIŅU LIKVIDĒŠANA ŠĀDĀ VAI TĀDĀ VEIDĀ
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas