Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Noskaidroti 10 laimīgie fotokonkursa Dienas sēne balsotāji septembrī

Kā ziņots iepriekš, laikraksta Diena un AS Latvijas valsts meži fotokonkursa_ Dienas Sēne 2016 _ietvaros šogad norit papildkonkurss visiem balsotājiem par konkursā iesniegtajām fotogrāfijām, kuras ietvaros iespējams laimēt ielūgumus uz Dienas draugu kinoseansiem.

Uz Dienas draugu kinoseansu, kas notiks 27. septembrī plkst.18.50 kinoteātrī Kino Citadele ielūgumus 2 personām laimējuši šie 10 balsotāji:

Inārs Bočs

Ērika Kisele

Anna Budeviča (Zēvalde)

Jolanta Bandalovska

Agnese Staņko

Ligita Ābolniece-Āboliņa

Sabīne Metāla

Ivars Bācis

Elizabete Jākobsone

Ilze Knoka

Balsotājus lūgums atsaukties uz e-pastu [email protected], lai konkursa organizatoriem būtu iespēja laimētos kino ielūgumus nosūtīt elektroniski. Septembra Dienas draugu kinoseansā tiks demonstrēta filmas „Florense Fostere Dženkinsa” pirmizrāde. 

Lai iegūtu iespēju doties uz oktobra Dienas draugu kinoseansu 20. oktobrī, aicinām turpināt balsot par fotokonkursā iesniegtajām fotogrāfijām līdz 16.oktobrim, 17. oktobrī paziņosim tos 10 balsotājus, kuri saņem iespēju doties uz kino.

Balsot par sēņu fotogrāfijām iespējams ŠEIT! Par vienu fotogrāfiju iespējams nobalsot reizi dienā, izmantojot kādu no sociālo tīklu pieejām.

Pievienot fotogrāfijas konkursam, kā arī piedalīties balsošanā iespējams līdz šī gada 21. oktobrim. Aicinām dalīties ar sēņošanas gaitām arī sociālajos tīklos, lietojot tēmturus #dienassene un #mammadaba.

Vairāk par konkursu mājaslapā - www.diena.lv/sene.



https://www.diena.lv/sene

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas