Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ziņas

Norīkoti papildu vilcieni uz Prāta vētras koncertu Liepājā

AS Pasažieru vilciens grupas Prāta vētra koncerttūres Gads bez kalendāra koncerta Liepājā apmeklētāju ērtībai ir papildinājusi vilcienu kustības sarakstu ar diviem reisiem – vienu no Rīgas uz Liepāju, otru uzreiz naktī pēc koncerta atpakaļ.

Aicina pieteikties Jāzepa Vītola 8. starptautiskajam pianistu konkursam

Pianisti aicināti līdz 20. augustam pieteikt dalību Jāzepa Vītola 8. starptautiskajā pianistu konkursā, kas norisināsies divās solo kārtās Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) Lielajā zālē un fināla kārtā ar Liepājas Simfonisko orķestri Liepājas koncertzālē Lielais dzintars jau šī gada oktobrī, informēja JVLMA pārstāve Liena Dāvida.

Mākslinieki Krišs un Dzintars Zilgalvji piedalās izstādē Ņujorkā

Mākslas centra Noass mākslinieki Krišs Zilgalvis un Dzintars Zilgalvis piedalās starptautiskā izstādē ARCHIVIUM Lipani galerijā Ņujorkā, ASV ar mākslas projektu Šodien un rīt, kas būs skatāms līdz pat 28. jūlijam, informēja mākslas centra pārstāve Keitija Eizenbārde.

Sarkandaugavā norisināsies jubilejas pasākums Provodņikam 135

Radošajā kvartālā Provodņiks 15. jūlijā no plkst. 12.00 līdz 19.00 par godu bijušās gumijas izstrādājumu rūpnīcas Provodņik 135. gadadienai norisināsies daudzveidīga pasākuma programma. Pasākuma dienā varēs iepazīt Provodņika vēsturi un redzēt, kā mākslinieki un rezidenti iedzīvina radošo garu vēsturiskajā ēkā, sola radošā kvartāla pārstāvji.

Jūrmalas festivālā gaidāmi desmit krāšņi koncerti

Ar desmit krāšņiem koncertiem no 15. līdz 23. jūlijam norisināsies devītais Jūrmalas festivāls, grandiozākais vasaras muzikālais notikums Dzintaru koncertzālē, pulcējot izcilus latviešu un ārzemju mūziķus, informēja festivāla rīkotāji.

Ar stāvovācijām prezentēta Maestro Raimonda Paula jaunā plate

Piektdien, 7. jūlijā, Rīgas Doma dārzā norisinājās centrālais 23. starptautiskā improvizācijas, džeza un globālās mūzikas festivāla Rīgas ritmi notikums – Maestro Raimonda Paula un kamerorķestra Sinfonietta Rīga jaunās plates Dziesmas bez vārdiem prezentācijas koncerts.

Noslēgušies džeza mūzikas svētki - festivāls Rīgas ritmi 2023

Noslēdzies 23. starptautiskais improvizācijas, džeza un globālās mūzikas festivāls Rīgas ritmi, kas no 5. līdz 8. jūlijam veiksmīgi norisinājās Rīgas Doma dārzā, mākslas centrā Noass uz AB dambja, kur darbojās Jersika Stage, un viesnīcā Radisson Blu Latvija, kur atradās Riga Jazz Lounge skatuve.