Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Konkursi

Piedalies konkursā un apmeklē Sparks koncertu Ventspilī! © DIENA(2)

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Kurzemes filharmoniju aicina piedalīties konkursā par ekscentrisko amerikāņu grupu Sparks, kas 5. oktobrī koncertēs Ventspilī.Līdz svētdienai, 30. septembrim, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz grupas Sparks koncertu Ventspilī, teātra namā Jūras vārti, 5. oktobrī plkst. 20.

Noslēdzies konkurss par kvartetu Il Divo

Noslēdzies konkurss par starptautisko kvartetu Il Divo, kas 3. oktobrī uzstāsies Arēnā Rīga.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēts uzvarētājs - Sergejs V. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz Il Divo koncertu 3. oktobrī plkst. 19.30 Arēnā Rīga.Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizās atbildes:Kvartets Il Divo ir sasniedzis rekordlielu pārdoto albumu skaitu.

Noslēdzies konkurss par Dirty Deal Teatro izrādi Bikts

Noslēdzies konkurss par teātra Dirty Deal Teatro izrādi Bikts.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēti divi uzvarētāji – Darja S. un Jana V. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Bikts svētdien, 23. septembrī teātrī Dirty Deal Teatro.Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizās atbildes:Kas spēlē galveno lomu izrādē Bikts?Jurijs Djakonovs.Cik varoņu stāsti tiek izspēlēti izrādē?Četru.No kāda projekta, kurā cilvēki anonīmi atklāj savus noslēpumus, režisors guvis iedvesmu izrādei?Post Secret.

Piedalies konkursā un apmeklē Baltijas pērles filmu Karaliskā dēka! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar kinofestivālu Baltijas pērle aicina piedalīties konkursā par Nikolaja Arsela filmu Karaliskā dēka!Līdz piektdienai, 21. septembrim plkst. 17, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz filmu Karaliskā dēka Rīgas Kongresu namā sestdien, 22.

Piedalies konkursā un apmeklē Baltijas pērles filmu Svētie motori! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar kinofestivālu Baltijas pērle aicina piedalīties konkursā par režisora Leo Karaksa filmu Svētie motori!Līdz piektdienai, 21. septembrim plkst. 17, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz filmu Svētie motori Rīgas Kongresu namā svētdien, 23. septembrī plkst. 17.

Piedalies konkursā un apmeklē Dirty Deal Teatro izrādi Bikts! © DIENA(1)

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar teātri Dirty Deal Teatro aicina piedalīties konkursā par izrādi Bikts, ko iestudējis Elmārs Seņkovs.Līdz piektdienai, 21. septembrim plkst. 17 atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim divus uzvarētājus, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Bikts svētdien, 23.

Noslēdzies konkurss par Nacionālā teātra izrādi Jasmīns. Pārdaugava © DIENA(2)

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātri rīkotais konkurss par izrādi _Jasmīns. Pārdaugava._No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēts uzvarētājs - Sergejs P. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Jasmīns. Pārdaugava Latvijas Nacionālajā teātrī 21.

Piedalies konkursā un apmeklē kvarteta Il Divo koncertu! © DIENA

Aicinām piedalīties konkursā par starptautisko kvartetu Il Divo, kas 3. oktobrī uzstāsies Arēnā Rīga.Līdz svētdienai, 23. septembrim atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz Il Divo koncertu 3. oktobrī plkst. 19.30 Arēnā Rīga.

Piedalies konkursā un apmeklē izrādi Jasmīns. Pārdaugava Nacionālajā teātrī! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātri aicina piedalīties konkursā par Ingas Ābeles lugas Jasmīns. Pārdaugava iestudējumu Valtera Sīļa režijā.Līdz svētdienai, 16. septembrim, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Jasmīns. Pārdaugava 21. septembrī Latvijas Nacionālajā teātrī.

Noskaidroti uzvarētāji konkursā par Dailes teātra izrādi Finita la comedia! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri rīkotais konkurss par teātra šīs sezonas pirmo jauniestudējumu Finita la comedia!.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēti trīs uzvarētāji – Elīna A., Jeļena S. un Arnis G. balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Finita la comedia! 18. septembrī plkst. 19 Dailes teātrī. Ar uzvarētājiem sazināsimies personiski.Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizās atbildes:

Piedalies konkursā un apmeklē Dailes teātra izrādi Finita la comedia! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri aicina piedalīties konkursā par teātra šīs sezonas pirmo jauniestudējumu Finita la comedia!.Līdz svētdienai, 9. septembrim, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēsim trīs uzvarētājus, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Finita la comedia! 18. septembrī plkst. 19 Dailes teātrī.Uz konkursa jautājumiem lūdzam atbildēt šeit.

Noskaidroti visi uzvarētāji konkursā Uzraksti parakstu bildei!

Noslēdzies piecu nedēļu konkursu cikls Uzrakstu parakstu bildei!.ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane, kura šobrīd veido pilnmetrāžas animācijas filmu Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās), izvēlējusies savus bilžu paraksta favorītus.Lūdzam visus zemāk minētos parakstu autorus atsūtīt savu kontaktinformāciju (vārdu, uzvārdu un pasta adresi) uz elektroniskā pasta adresi izklaide@diena.

Noskaidroti uzvarētāji konkursā Uzraksti parakstu bildei!

Noslēdzies ceturtais Uzraksti parakstu bildei! konkurss.ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane, kura šobrīd veido pilnmetrāžas animācijas filmu Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās), izvēlējusies savus bildes paraksta favorītu.Par vislabāko parakstu Signe Baumane atzinusi Zaigas parakstu "Pie šuvējas".

Noskaidrots uzvarētājs konkursā Uzraksti parakstu bildei!

Noslēdzies trešais Uzraksti parakstu bildei! konkurss.ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane, kura šobrīd veido pilnmetrāžas animācijas filmu Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās), izvēlējusies savu bildes paraksta favorītu.Par vislabāko parakstu Signe Baumane atzinusi Teiksmas "Arī savu zaķīša, kaķīša, peļukiņa tēlu reizēm der uzspodrināt.

Uzraksti parakstu bildei!(12)

ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane aicina piedalīties konkursā!

Noskaidroti uzvarētāji konkursā Uzraksti parakstu bildei! © DIENA

Noslēdzies otrais Uzraksti parakstu bildei! konkurss.ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane, kura šobrīd veido pilnmetrāžas animācijas filmu Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās), izvēlējusies savus bildes paraksta favorītu.Par vislabāko parakstu Signe Baumane atzinusi "Vai tu prostatu jau pārbaudīji?" (autors minotaurins55@inbox.

Uzraksti parakstu bildei! © DIENA(9)

ASV Kinoakadēmijas biedre, latviešu animācijas filmu režisore un māksliniece Signe Baumane aicina piedalīties konkursā!Ik nedēļu uzraksti asprātīgu parakstu bildei/kadram no Signes Baumanes jaunās filmas un saņem balvu!Signes Baumanes topošā pilnmetrāžas animācijas filma Rocks in My Pockets (Akmeņi manās kabatās) vienlaikus ir gan stāsts par Latvijas vēsturi, gan arī par mākslinieces un režisores personīgo pieredzi.

Noslēdzies konkurss par filmu Tumšais bruņinieks atgriežas © DIENA

Noslēdzies konkurss par filmu Tumšais bruņinieks atgriežas, kas Latvijas kinoteātros būs skatāma no 27. jūlija.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēts uzvarētājs – Jana P. Balvā saņem divas biļetes uz filmu Tumšais bruņinieks atgriežas kinoteātrī Citadele. Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizā atbilde: Kaķsievieti betmeniādē nav tēlojušas Alisija Silverstouna, Hale Berija un Nikola Kidmena.