VAI MAMMA MĀJĀS?

Cena
12.20 €
Autors Andra Manfelde
Izdevējs Dienas Grāmata
Lappušu skaits 120
Svars (kg) 0.410
Izmērs (cm) 21.6 × 16.8 × 1.5

Preces apraksts

Andra Manfelde

VAI MAMMA MĀJĀS?

 

“Ja ģimene – mamma, tētis, Annī un Aurēlija – vasaras pirmajā dienā nebūtu ievākusies sarkanajā mājā, iespējams, notikumi kārtotos pavisam citādi. Taču māja ir sasodīti noslēpumaina. “Šajā mājā viss pazūd!” brēca tētis. Ne tikai zeķes, skrūves un burtnīcas... Tātad mantas un sirdsmiers pagalam, vējš un bērni joņo un, ja jūs, dārgie lasītāji, varētu aizjoņot notikumiem pa priekšu, tad paši redzētu, ka ziemās pa istabām, visbiežāk ar slotu, skraida mamma un apgalvo, ka tā viņa iznēsājot siltumu no krāsns uz krāsni, no istabas uz istabu. Taču Izmeklētājs-japānis pavēlēja visu stāstīt no paša, paša sākuma!”

Andra Manfelde

 

“Andras Manfeldes raibās iedomas par to, kas mājās notiktu, ja viņa pazustu, vairs neizskatās pēc iedomām, bet nopietnas izmeklēšanas lietas. Būs! Būs interesanti.”

Kristīne Ulberga

 

Dzejniece un prozaiķe Andra Manfelde (1973) divos gadu desmitos nodevusi lasītāju – bērnu un pieaugušo – vērtējumam 16 grāmatas. Vairākas no tām ir ar pašas autores ilustrācijām. Daudzas Andras Manfeldes grāmatas ir saņēmušas dažādas balvas vai nominētas Latvijas literatūras gada balvai. To skaitā ir jaunākais darbs – 2022. gadā iznākusī “Poēma ar mammu”. 2018. gada Literatūras gada balvu ieguva garstāsts bērniem “Kurš no mums lidos?”.

 

Grāmata izdota ar Valsts kultūrkapitāla fonda un Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Andra Manfelde
Izdevējs: Dienas Grāmata
Izdošanas gads: 2023
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi