Augļu dārzs 2024

Cena
3.20 €
Lappušu skaits 64
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Svars (kg) 0.110
Izmērs (cm) 29.0 × 20.0 × 0.3

Preces apraksts

Iznācis speciālizdevums “Augļu Dārzs”!
Šis žurnāls domāts visiem, kas šogad plāno stādīt jaunu vai atjaunot, papildināt esošo augļu dārzu. Ikvienā dārzā pienāk tāds laiks, kad jāķeras pie pārmaiņām, jo koki aug, sasniedz ražas maksimumu un noveco. Mainās arī mūsu vajadzības, uzskati un laiks, ko varam veltīt dārzam.
Žurnālā atbildam uz jautājumiem, kādas jaunas augļu koku formas un šķirnes stādīt latviešu dārzu klasikai – ābelēm, ķiršiem, avenēm. Vai eksperimentēt ar eksotiskiem, retāk stādītiem augļu kokiem – hurmām, nektarīniem, kizilu, zīdkoku? Kādi riski pastāv un kādi ieguvumi no tiem iespējami? Kādas mūsdienīgas metodes izmantot augu kopšanā?
Esam apkopojuši nozares atzītāko speciālistu un žurnāla “Dārza Pasaule” autoru – Dārzkopības institūta pētnieču Lailas Ikases, Valdas Laugales, Sarmītes Strautiņas, Dainas Feldmanes, Ilzes Grāvītes, Dzintras Dēķenas, Ineses Drudzes – padomus. Tāpat esam atbildes lūguši pieredzējušākajiem stādaudzētavu vadītājiem, kas specializējušies tieši augļaugu audzēšanā un šķirņu pazīšanā, – Zaigai Apsei no “Liepām”, Pēterim Heimanim no stādaudzētavas “Heimanis”, Jānim Zilveram no “Pīlādžiem”, Zaigai Graudiņai no “Sakstagala” un citiem.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdošanas gads: 2024
Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi

Akcija

Stādi!

1.00 € 2.09 €
Akcija spēkā: 08.04.2024 – 29.04.2024