Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bez pirmā numura: Ķibermanis kājas savainojuma dēļ Sanktmoricā nestartēs

Atgriezīsies ātrāk, nekā bija gaidīts, taču nepilnā sastāvā. Latvijas bobslejisti ar pilotiem Ralfu Bērziņu un Oskaru Melbārdi nedēļas nogalē startēs Pasaules kausa (PK) izcīņas sacensībās Šveices dabīgajā trasē Sanktmoricā. Uz nākamo PK posmu nav devies izlases vadošais pilots Oskars Ķibermanis

Pēc konstatētajiem dažiem pozitīvajiem Covid-19 gadījumiem Latvijas bobslejistiem nācās izlaist pagājušajā nedēļā Vācijas trasē Vinterbergā notikušo PK posmu, kurā sadalīja arī Eiropas čempionāta medaļu komplektus. Sākotnēji bija plānots, ka Latvijas bobslejisti izlaidīs divu posmu sacensības, taču jauni saslimšanas gadījumi netika konstatēti un svētdienas priekšpusdienā komanda galvenā trenera Sanda Prūša vadībā un astoņu sportistu sastāvā ar automašīnām devās uz Sanktmoricu, kur sestdien paredzētas divnieku, bet svētdien – četrinieku sacensības.

Pasaules 2020. gada čempionāta divnieku bronzas ekipāžas pilots Ķibermanis ir palicis mājās. "Mazajam Oskaram ir kājas apakšstilba muskuļa savainojums," Dienu informēja Prūsis. "Skatīsimies, kā šonedēļ mainīsies situācija. Iespējams, ka Ķibermanis startēs pēc Sanktmoricas jau nākamajā posmā Vācijas trasē Kēnigszē, bet pagaidām es to nevaru apgalvot." Ārsti saka, ka pilnīgai traumas izārstēšanai esot nepieciešamas četras nedēļas, tāpēc Ķibermanis sacensību apritē atgriezīsies piesardzības režīmā. Jācer, ka līdz 6. februārim, kad Altenbergā sāksies pasaules čempionāts, trauma būs pilnībā sadziedēta.

Uz Sanktmoricu ir devies Ķibermaņa ilggadējais stūmējs Matīss Miknis. Pirmdien Sanktmoricā bobslejisti nodeva analīzes uz Covid-19, un visas bija negatīvas. Nākamais tests būs ceturtdien. Paredzams, ka četrinieku sacensībās Melbārdis startēs ar Mikni, Dāvi Spriņģi un Kristu Lindenblatu. Bērziņa kamanas gatavojas iestumt Arnis Bebrišs, Lauris Kaufmanis un Intars Dambis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi