Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Zaudētais Sudrabas resurss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
serebristajas spožums un posts
s
kremļa bada dzeguzes patiesā seja vēl nav atklāta, bet lumpeņi raud un vaino Vienotību-īsti puzes pērtiķa troļļu garā
GTi
G
Sudrabu noraka masīva, ļoti agresīva Vienotībai draudzīgu žurnālistu melnā kampaņa, kas viņu demonizēja, debilizēja un vienkārši nolēja ar apmelojumu mēsliem. Arī Āboltiņa izmantoja pret viņu visnetīrāko intrigu arsenālu. Ironiski, ka tas viss tika darīts ar ļoti kremliskiem paņēmieniem - negodīgi žurnālisti, masīva melna PR kampaņa, uzkurināts pūlis, masīva birku karināšana, varas resursu izmantošana un ….. Sudrabai tika piekarināts tas pats Kremlis. Par ko šie noteikti skaļi smējās. Saskaņai, protams, šī elektorāta sašķelšanās bija ļoti izdevīga. Protams, ka Kremlis savus īsto ietekmes aģentus neved pastaigā pa “Jauna viļņa” sarkano paklāju. Sudraba tika izmantota kā dūmu aizsegs no abām pusēm. Un, protams, pati arī ļāvās un beigās arī tā arī nesaprata, ka būt par politiķi - tā ir publiska māksla. Dīvaini, ka esot Valsts kontroliere, viņa to izmantoja maksimāli, kļūstot par opozīcijas politiķi, kur to varēja darīt vēl vairāk, viņa pēkšņi apdzisa. Komanda arī viņai bija diezgan intele
Jāzeps
J
Piesaku debilklačošanas šovu, spīēšanās šovu un neaizvēršanās šovu!
jāzepelis debiliķis, melu šovmenis
j
Sektanteli, pirms mēneša tu šajā pašā portālā māvi, ka man ir 26 gadi un es esmu speciālo uzdevumu vienības pulkvedis. Varbūt tiec skaidrībā ar savu debilo sektanteļa kvekšķa paurīti, kas tad es esmu?
Pravietisnejaukais
P
Augustīns norāda, ka ikvienu lietu pētot jāatbild uz jautājumu - kas tas ir? Sudrabas resurss... kas tas ir? Vai tāds maz ir jel kad bijis? Lai gan pirmais iespaids var būt maldinošs... vismazāk Sudraba atgādina politiķi.
NSL bija ZZS rezerves stute
N
Sudrabas partija bija viena no ZZS rezerves stutēm, kurš ZZS bija nepieciešams, lai pēc 12.Saeimas vēlēšanām ZZS būtu atbalsts no flanga gadījumam, ja Vienotība sāktu sajusties pārāk stipra. Ja NSL būtu ieguvusi vairāk balsu, iespējams, ka Vienotība vispār tiktu atstāta ārpus koalīcijas. Lai NSL ievilktu Saeimā, darbā tik iesaistīts LZS Jūrmalas grupējums ar vēlēšanu lielspeciālistiem Mežecki, Truksni un Balodi priekšgalā. Viņi zināja, kā upurējot pilsētas intereses miljonāriem, uz pilsētas rēķina var uztaisīt gan sev, gan vēlēšanu kampaņai kārtīgu naudas žūksni.
That's true
T
Vienotība gatavojas vēlēšanām, protams ja nav ko savu reklamēt, jānomelno ir citas partijas. Pats smieklīgākais ir tas, ka tauta uz tā vienmēr uzķeras. Protams, kad visi resursi ir tavās rokās, kad policija un tieslietu iestādes ir tavā pakļautībā, uzvara uz kādiem 30% jau ir garantēta, pārējos procentus var savākt uz tautas zemā politiskā izglītības līmeņa un saukļiem "krievi nāk".
ģībējas personiskā traģēdija
ģ
No amata, kur var taisīt reitingus un saņemt algu, tika amatā, kur ir jāstrādā. Ar to arī beidzās viņas karjera.
zzz
z
Roģina maķ zovjot.
karojošais tumsonis jāzepelis
k
''Tautai uzspiež ienīsto bibliotēku''. Tiešām! Kas vēl nebūs! Tauta vēl sāks lasīt un pati domāt! Bet vajag pavērtām mutēm jāzepeli klausīties!
arī aizdomājās
a
Visa Latvija ir zaudēts resurs. Kalvīši te slien apkārt un veiksmes stāstus stāsta. Inteliģenti cilvēki Latvijā nav vajadzīgi.
Poltorakis
P
Nedod Dievs 20 Ingūnas Sudrabas ... Tā būtu apokalipse.
Moku riiks
M
sudrabu,tapat kaa sc un zzs, gaida zveeriga nakotne,jo vini visi ir krievijas hibridarmijas kaujinieki pret cilveci?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Tētis televizorā un sapņos

Tēvs klusums ir autobiogrāfiska, bet ne strikti dokumentāla drāma par meitas ilgām kaut uz brīdi sastapt savu tēvu divatā.

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata