Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Taņas atgriešanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jora
J
ždanoka .... aizmirst , ka jau bija referendums par to KA VIENĪGA VALSTS VALODA IR LATVIEŠU VALODA tātad visās pašvaldību skolās vienīgai valodai ir jābūt ir LATVIEŠU VALODA. kāpēc viņa neciena LATVIJU, kurā viņa dzīvo bet atļaujās pazemot un uzsv;ert to ka Latvieši apspiež nabadziņus...un viņi jūtās ka otrā šķira, lai justos ka pirmā šķirā tad visas skolās jārunā ir LATVISKI. Neviens neaizliedz krieviski runāt ģimēnē un turēt godā savas tradīcijas, bet skolās lai mācās latviešu valodā. ir apsurdi, kad paaudze kura ir dzimusi LATVIJĀ runā krieviski un nesaprot LATVISKI.
Juriste
J
Gribu norādīt ždanokai, ka viņa cīnās pret Latviešu valodu, jo grib sev nodrošināt nākotni pie Putina sāniem, jo domā, ka viņš aizstāvēs viņās un varēs pārvietoties par krievijas ārēm. Lūdzu lai cīnās arī par Latviešu valodu krievijā jo tur tika izvesti daudz latvieši .
F.
F
Putina k-gam šī vecā karga simtu gadu nav vajadzīga pie sāniem,viņam ir smuka sieviņa.
  • 1
  • 2
VVUilo
V
Vispār jau šīs krievu nacistes un naida kurinātājas vieta ir cietumā!
nūū
n
ždanka atgriežas pie bērna prāta un kā oktobrēns bjot v buben .
T
T
Spit Tatjana ne čujet, čto u nei fašist nočujet.
Ooj,
O
Atgriezās no Briseles un kļuva par bundzinieci?
jeptv...
j
ragana atgriezās un neviens šo nesildīja uz ugunskura .
zdanoka!
z
tev jaiet atputa ,no tavas mutes smird naids pret Latviju ,iepejas tavas ir turet kajas siltuma un undegunam plastisko operaciju steidzami vajadziga ,dotaja momenta tavs deguns tev boja visu vizualo faisa skatu liks ,ka izsalkusai varnai.
teo
t
Uzskatu iegrozība ir dīvaina.Viņa būdama zinoša matemātiķe vēl 80-jos gados stažējās Francijā un labi pārvalda franču valodu , ES mandāts devis angļu valodas slīpējumu.Laba ir arī latviešu valoda. Bet iet ,stāv un krīt par krievu !!! Krustu šķērsu izbraukājusi Eiropu,viņa zin gan rietumu dzīvi ,gan to ,kas un kā notiek Krievijā. Tomēr stāv un krīt par izdomāto taisnību. Nu kā nedomāt ,ka nelaime piesieta toreiz un pie "maisiem".
to tanickai.
t
tanicka turi savas kajas siltuma ,un uztaisi savu degunu ,jo liks ka varnai ,kura alkst pec siera gabala.
Baltu dūre
B
Nāvi okupantiem !
Neslāvs
N
Jaunā okupantu-revanšistu vēlēšanu stratēģija. Taņa savāc >5% agresīvāko sibīrijas pērtiķu balsu, kamēr saSSkaņa medī padomju latviešus un jaukteņus. Kopā ~7-8 liekas balsis Saeimā. Plus vēl būs aktīva nebalsošanas propaganda starp latviešiem.
jau ir
j
Šajā portālā ar nebalsošanas propagandu nodarbojas deģenerāts Zobs Kaulā, kurš pēdējā laikā gan mainījis palamu, jo tika kritizēts un izsmiets reti stulbo komentāru dēļ.
  • 19
  • 2
izsmiekls
i
Tatjana Arkadjevna Ždanok, dzimusi 1950. gada 8. maijā. Secinām - no Eiroparlamenta aizgājusi nevis pati, bet gan nosūtīta pensijā baudīt klauses un pārtikušas vecumdienas. Tas, ka pensioņerka Tatjana sevi vēl aizvien par POLITIĶI dēvē, ir vai nu smieklīgi nenopietni vai nožēlojami. Taņa, Tavs laiks jau sen pagājis un beidzies! Sēdi uz lavočkas, grauz saules puķu sēklas un turi kājas siltumā!
tur
t
tur jau tā lieta, ka lielākie naida kurinātājipretlatviešie ir žīdi kāždanoka, lidnermans, pliners u.c. Un kas tad kādreiz pie varas pSRS bija un kas izcēlās ar nežēlībupre tmūsu tautu un citām- jā tie paši jevreji kaganovičs, berija, šustinsutt.
tur
t
Kā jau krieveļu nacists, esmu totāls gļēvulis un nevaru atbildēt par savām darbībām, meklēju citus vainīgos.
  • 15
  • 3
kur
k
krievi=žīdi
  • 17
  • 4
Seksa skandāla dēļ apdraudēta
S
Saskaņas darbība Taņa pogā vaļā Ņilam-Gņilam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Par atmiņām jādomā

Droši vien ikvienam ir pazīstama sajūta, ka daži piedzīvojumi spilgti iespiežas atmiņā uz visu mūžu, bet citi tās pašas dienas notikumi pagaist no prāta jau pēc dažām nedēļām vai mēnešiem. Iespējams...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata