Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

LVC: Nedēļas nogalē jārēķinās ar ievērojamiem satiksmes ierobežojumiem

Ceļu būvdarbu dēļ autovadītājiem nedēļas izskaņā jārēķinās ar ievērojamiem satiksmes ierobežojumiem uz daudziem galvenajiem un reģionālajiem ceļiem, aģentūru LETA informēja Latvijas valsts ceļi (LVC). Patlaban esot šīs ceļu būvdarbu sezonas aktīvākais posms, darbi notiek visā valsts teritorijā, tāpēc autobraucēji aicināti savlaicīgi plānot savus braucienus, paredzēt papildu laiku ceļā un ieskatīties ceļu remontdarbu kartē.

LVC brīdina, ka nedēļas nogalē, dodoties ārpus Rīgas un citām pilsētām, jārēķinās ar ceļu būvdarbiem, kas visā valstī notiek 121 ceļu posmā. 

Piektdienas pēcpusdienā daudzi dosies ārpus Rīgas, tāpēc jārēķinās, ka Pierīgā satiksme var būt stipri palēnināta, īpaši Jūrmalas un Saulkrastu virzienā. Turklāt uz Tallinas šosejas turpinās remontdarbi Saulkrastu apvedceļa posmā un saglabājas ātruma ierobežojums. Dodoties uz pludmali, LVC aicina izmantot elektrovilcienus.

Uz autoceļa Jēkabpils- Ludza, no Greivuļiem līdz Greiškāniem pie Rēzeknes, ir pieci luksoforu posmi un ātruma ierobežojumi. Šī posma izbraukšana prasa stundu.

Būvdarbi turpinās arī uz Daugavpils šosejas, posmā no krustojuma ar Rīgas apvedceļu līdz Ikšķilei. Darbu zonā noteikts ātruma ierobežojums. Uz brauktuves Rīgas virzienā pārmaiņus slēgta viena no divām braukšanas joslām.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk pagaidu luksoforu ir uz autoceļa Pūri- Auce- Grīvaiši. Tur kopumā ir astoņi pagaidu luksofori un, lai izbrauktu visus remontdarbus, jārēķinās ar stundu ceļā. Savukārt četri luksoforu posmi ir uz autoceļa Ventspils- Kuldīga 20 kilometru garā posmā, sākot no Ventspils Kuldīgas virzienā, un tur ceļā paies nepilna stunda.

Uz Jelgavas šosejas, posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu, satiksme notiek pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posma izbraukšanai nepieciešams vairāk par pusstundu.

Svētdien, 23.augustā, pie Smiltenes autokrosa sacensību laikā no plkst.8 līdz 18 būs slēgts autoceļa Smiltene- Mēri posms no pilsētas līdz autokrosa trasei. Satiksme tiks organizēta pa apbraucamo ceļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas