Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Premjera kandidāts Aldis Gobzems ir spējis nedēļu pie valdības veidošanas sarunu galda noturēt visus sešus labēji centriskos spēku

Gobzema izredzēm izšķirošā nedēļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oskars
o
Gobzems nav labs cilveks , bet Pabriks vel lielaks maita ...
otto-solonam
o
Liekas, ka tev tuvāka austrumzemes politiskā sistēma - nav cilvēks, nav problēmu, ja ir problēmas - tās risināsim uz kaimiņu rēķina
agris egmanis
https://vesti.bb.lv/statja/lifenews/2018/11/30/kokain-eto-uzhasno-klubnye-pohozhdeniya-kandidata-v-premery-latvii-popali-v-set?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1816089965&fbclid=IwAR00RTKZMGBx8NVta_hKJcG6w53N5vjgdkBZGBXzfyBpeNdYsU-kzSAwWe0
Neslāvs
N
Okupantu murgi ?!
  • 3
  • 2
Tālis
T
Ja pilsonis neievēro likumus, viņu soda, bet ja no advokatūras izslēgts advokātspar likumu neievērošanu tiek virzīta par premjeru - kurš būtu jāsoda?
juridiska fakultate
j
tas noziedznieku advokatu midzenis vel tiks veetits... neviena kartiga prokurora- balto apkaklisu advokatu banditiskais sindikats....,bet jasak jau butu ar saknem-LU
  • 4
  • 0
zvirbulēns
z
Gobzem, vai tava Saeimas frakcija uzaicinājumu Maizītim uz iepazīšanās pārrunām ir izsūtījusi? Nevelciet šo lietu garumā, kamēr šis nāks, sagatavojieties pārrunām, sarunām jābeidzas ar aicinājumu Maizītim uzņemties atbildību un demisionēt. Tautai patiks, onkulis nevelk to kantori, Latvijas drošības nodrošināšana zem katras kritikas.
solon
s
Ne jau no Gobzema vai prezidenta ir kkas atkarīgs. Latvijā visu nosaka pie varas esošā noziedzīgā SISTĒMA. Šis teātris ir tikai acu aizmālēšanai. Aktīvas rīcības imitācijai lai tauta domā, ka noris demokrātisks process.
Dens
D
Nav mums Latvijā politiskie līderi ar labu reputāciju, harismu un politisko jaudu. Par Gobzemu viss ir skaidrs, ar tādiem riskiem, t.sk., reputācijas, izveidot valdību tuvojas 0. Jautājums, kur, lai ņem šo Saulvedi, kuram šis uzdevums būtu pa spēkam ??
OTTO
O
55 un 6 vai 9 parbedzejus no saslauku partijam un lieta darita.....! un -Valsts drošības iestāžu amatpersonām ir aizliegts tieši vai pastarpināti rīkoties politisko partiju, organizāciju, kustību vai personu interesēs, iesaistīties valsts varu un pārvaldi realizējošo institūciju, prokuratūras un tiesu iestāžu, kā arī sabiedrisko, politisko, reliģisko organizāciju un komersantu darbībā, lai tās ietekmētu vai iespaidotu, izņemot gadījumus, kad tas nepieciešams noziedzīgu nodarījumu un valsts drošības apdraudējumu novēršanai vai atklāšanai.
zvirbulēns
z
Ja problēma ir prezidenta noteiktajā termiņā, tad to var arī pagarināt...kas tie par termiņiem, kādēļ tie vispār tiek noteikti, kāda jēga termiņiem? Kur teikts, ka prezidentam tiesība noteikt termiņus?
Zolitūdes upuru tuviniekus "uzmeta"
Z
Zolitūdes upuru tuviniekus Gobzems ļoti nesmuki "uzmeta"
Pielaižu sistēma ir nenormāla
P
Latvijā ieviestā pielaižu sistēma var tikt attiecināta uz NATO amatpersonām un citām personām, kam ir saistība ar specifisku NATO informāciju. Attiecībā uz politiķiem šādai sistēmai nevajadzētu būt. Attiecībā uz politiķiem un viņu rīcībā nododamo specifisko informāciju, kas nav NATO stratēģiskie un cita veida kaujas plāni (kuriem vispār nevajadzētu iziet ārpus ģenerālštāba) ir jāstrādā pēc principa: kas ir bijis, tas ir bijis, bet no šī brīža Tev ir jāievēro tādi un tādi nosacījumi - jā nē, tad ir krimināls.
Reņģēdājs
R
Nekādu šaubu, ka Gobzems tika "norakts"vēl pirms nominēšanas ( un labi vien ir) Vecie stipendiāti zem karoga "Attīstībai/PRET trīs A vadībā darbojas pretīgi, demagoģiski, tomēr saskaņoti
Esi pārliecināts?
E
Tavu kotlešu u n šņabja elektorāta partiju taču finansē šļesars.Aizmirsi? Viens no AAA. Kā tā?
  • 13
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas