Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ģīlis klīnikas aparatūrā investē 70,3 tūkstošus latu

Cilmes šūnu reinjekcijām paredzētajā aparatūrā plastikas ķirurga Jāņa Ģīļa privātklīnika “Plastikas ķirurģijas klīnika” investējusi aptuveni 100 tūkstošus eiro jeb 70,3 tūkstošus latu.

Plastikas ķirurgs Jānis Ģīlis pauda viedokli, ka jaunās metodes izmantošana varētu veicināt to pacientu interesi, kas novērtēs bezskalpeļa operācijas priekšrocības. Klīnikā palielināsies arī ārvalstu klientu skaits, viņš prognozēja.

"Reinjekcijām izmanto dabīgu materiālu - pacienta attīrītus taukaudus, kas bagātināti ar pacienta cilmes šūnām,operācijā neizmanto skalpeļu un pēc operācijas nepaliek rētas," paskaidroja J. Ģīlis.

Saskaņā ar sniegto informāciju šāda klīnika ir pirmā Baltijā, bet ar cilmes šūnu izmantošanas metodi plastiskajā un rekonstruktīvajā ķirurģijā strādā daudzi speciālisti Japānā, ASV, Izraēlā un Eiropas klīnikās, lietojot šo metodi rētu radītu defektu ārstēšanai, krūšu asimetrijas ārstēšanai, kā arī estētiskajā plastiskajā ķirurģijā un citur.

"Lursoft" informācija liecina, ka "Plastikas ķirurģijas klīnika" dibināta 1992.gadā. Klīnikas vienīgais īpašnieks ir Jānis Ģīlis, bet tās apmaksātais pamatkapitāls ir 14,5 tūkstoši latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas