Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mēness aptieka: uz mājām vai biroju aptiekas produktus tagad var piegādāt Wolt

Pirmo reizi Latvijā aptiekas produkti iedzīvotājiem kļuvuši pieejami, arī izmantojot konkrētu piegādes platformu. Tagad no plašā Mēness aptiekas preču sortimenta piegāde iespējama, izmantojot starptautiskā uzņēmuma Wolt pakalpojumus. Izmantojot mobilo lietotni Wolt aplikāciju, dažādus aptiekas produktus var ērti izvēlēties un pasūtīt piegādei 20 līdz 40 minūšu laikā.

Sadarbībā ar piegādes platformu pašlaik jau iesaistījušās septiņas Mēness aptiekas Rīgā, Jelgavā, Liepājā un Jūrmalā, kurās, saņemot klienta pasūtījumu, farmaceiti to atbilstoši noformē un sagatavo nodošanai kurjeram. Klienti produktus izvēlas no daudzveidīgā Mēness aptiekas preču klāsta. Klientiem, izmantojot Wolt piegādes platformu, ir pieejami visi tie produkti, kas atrodami konkrētajā aptiekā, izņemot medikamentus. Pirmajās darbības dienās jau novērots jaunā pakalpojuma pieprasījums, kas liecina, ka iedzīvotāji šādu mūsdienīgu piegādes iespēju labprāt izmanto higiēnas preču, aptiekā iegādājamu medicīnas ierīču, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju, kā arī ērtai citu aptiekas produktu piegādei dzīves vai darba vietā.

Evita Jurjāne-Nelsone, Mēness aptiekas pārdošanas, mārketinga un klientu attiecību departamenta vadītāja, valdes locekle: „Mūsdienīgai uzņēmuma attīstībai nozīmīgi ir arvien meklēt jaunus ceļus, paplašināt un pilnveidot mūsu klientu apkalpošanas servisu. Ar daudzveidīgu aptiekas produktu sortimentu un aptiekas pakalpojumu klāstu esam līdzās saviem klientiem un pieejami visā Latvijā. Līdz šim novērots, ka tieši bezmaksas piegāde uz tuvāko aptieku vairāk nekā 70% pasūtījumu ir iemesls izvēlei iegādāties aptiekas produktus tiešsaistē. Tāpat ir pieejami arī citi ērti piegādes veidi visā Latvijā. Jaunā sadarbība ir līdz šim nebijusi īpaši ērta iespēja mūsu klientiem operatīvi pasūtīt un saņemt nepieciešamo, nekavējot tam enerģiju un laiku, bet veltot to savām ikdienas aktivitātēm. Mūsu klienti plaši izmanto arī E-mēnessaptieku, kur sortimentā ir iekļauti dažādu iedzīvotāju grupu veselības vajadzībām atbilstoši pieprasīti aptiekas produkti un preparāti. Rūpējoties par veselību, E-mēnessaptiekā klienti labprāt iegādājas spēcinošus uztura bagātinātājus, un tie veido aptuveni 20 % no pirktāko produktu klāsta.

Populāri ir iegādāties aptiekas kosmētiku sejas un ķermeņa kopšanai, pašlaik, vasaras sākumā, pieprasījumā aktualizējas kosmētika aizsardzībai pret saules nevēlamo iedarbību. Liela klientu daļa ir jaunie vecāki, kuri iegādājas pārtiku un mazuļa kopšanai nepieciešamās higiēnas preces. Kopumā mūsu sortimentā jau ir vairāk nekā 5 000 produktu nosaukumu, rūpējamies, lai katrs mūsu klients var atrast vajadzīgo aptiekas preci ar vēlamajām īpašībām un par pieņemamu cenu. Iepriekšējie divi gadi pārliecinoši pierādīja, cik nepieciešama ir iespēja iegādāties aptiekas preces tiešsaistē, tādējādi radot iespēju veselībai nozīmīgus produktus saņemt ērti un droši, neizejot no mājām. Vienlaikus esam attīstījuši arī šobrīd jau populārās farmaceita konsultācijas tiešsaistē.”

Ar jaunās piegādes iespējām ērti var iegādāties ne vien konkrētus aptiekas produktus, bet arī Mēness aptiekas dāvanu kartes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits