Žurnāls "Ilustrētā Junioriem MINI"

Cena
No 1.32 € / 1 mēn.
Izdevējs Izdevniecība Dienas Žurnāli
Lappušu skaits 38
Periodika 1 x divos mēnešos

Preces apraksts


Žurnāls "Ilustrētā Junioriem MINI" - žurnāls 4–6 gadus veciem bērniem!

Jau iemīļotā bērnu un jauniešu populārzinātniskā žurnāla “Ilustrētā Junioriem” mazais brālis, kas radīts pašiem jaunākajiem lasītājiem, lai kopā ar vecākiem izzinātu aizraujošo pasauli mums apkārt.

Žurnāla krāsainajās lapaspusēs ir daudz attīstošu uzdevumu, kas māca precizitāti, rakstītprasmi un burtiņu atpazīšanu. Radošās lapaspuses veidotas, lai jaunais pasaules pētnieks varētu izpausties, attīstīt savus talantus un ļaut vaļu fantāzijai. Savukārt lasāmgabaliņi iedrošinās kopā ar vecākiem lasīt un izdzīvot izklaidējoši izglītojošus stāstus un sniegt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem.

Kvalitatīvs ģimenes kopā būšanas laiks, kas paver durvis uz visu neizzināto un ienes dzīvē krietnu devu krāsainības. Žurnālā atrodami ne tikai praktiski un radoši darbiņi, attīstoši un pamācoši uzdevumi, bet arī kvalitatīva un saturiski pārbaudīta lasāmviela, kas palīdzēs vēlāko skolas gaitu uzsākšanā.


Žurnāls iznāk reizi divos mēnešos. 

2024. gadā "Ilustrētā Junioriem MINI" 6 numuri - 30. janvārī, 26. martā, 28. maijā, 25. jūlijā, 26. septembrī un 26. novembrī! 


Abonējot uz 6 mēnešiem, saņem 3 žurnāla numurus, abonējot uz 12 mēnešiem - 6 žurnāla numurus. 

Ja vēlaties abonementu pasniegt kā dāvanu, pēc rēķina apmaksas varat izdrukāt zemāk esošo dāvanu kartes attēlu, un pasniegt to sevis izvēlētajam dāvanas saņēmējam: 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Izdevējs: Izdevniecība Dienas Žurnāli

Citi piedāvājumi