VESELĪGS UZTURS AR PIRMO KAROTI

Cena
14.18 €
Autors Inga Elksne
Izdevējs Jumava
Lappušu skaits 134
Svars (kg) 0.500

Preces apraksts


Grāmatas “Veselīgs uzturs ar pirmo karoti” autore Inga Elksne ir viena no pirmajām uztura speciālistēm Latvijā, mana izcila skolniece. Esmu sekojusi līdzi viņas gaitām no pašiem studiju pirmsākumiem līdz šim brīdim. Inga Elksne ir pirmā uztura speciāliste, kas aizstāvējusi doktora grādu Uzturzinātnē saistībā ar bērnu uzturu. Šajā grāmatā autore apkopo gan zinātniskās atziņas un ieteikumus bērnu uzturam, gan savu profesionālo pieredzi, gan sniedz bezgala daudz krāsainu un garšīgu ēdienu recepšu ar saistošiem nosaukumiem pašiem mazākajiem.
Grāmata būs ļoti noderīga jaunajiem vecākiem, lai jau no pirmajām mazuļa dzimšanas dienām soli pa solim apgūtu veselīga uztura zināšanas un prasmes, kā arī mācētu tās īstenot dzīvē, gatavojot ne tikai veselīgi, bet arī garšīgi.

Lolita Vija Neimane,
RSU studiju programmu “Uzturs” un “Uzturzinātne” vadītāja,
Latvijas Diētas un uztura speciālistu asociācijas prezidente


Grāmata “Veselīgs uzturs ar pirmo karoti” rakstīta visiem jaunajiem vecākiem, un tās saturs balstīts pieredzē un bērnu uztura zinātniskā izpētē, kam grāmatas autore Inga Elksne veltījusi vairāk nekā desmit gadus. Pasaulē šobrīd ir pieejama diezgan plaša, bet pretrunīga informācija par mazuļu uzturu, ikdienā to vēl vairāk ietekmē katras ģimenes paradumi, aprūpētāju izdoma un iespējas, tāpēc Latvijā joprojām saskaramies ar uzturu saistītām veselības problēmām dažāda vecuma bērniem. Izdevums ie teicams visiem, kuri vēlas saprast, kas ir veselīgs uzturs un kā mājās vienkārši pagatavot veselīgu ēdienu, izmantojot vietējos produktus. Lai Jūsu bērns aug vesels un ar labu dzīves kvalitāti visa mūža garumā!

Prof. Dr. habil. med. Dace Gardovska,
Bērnu slimību klīnikas vadītāja, Rīgas Stradiņa universitātes
Pediatrijas katedras vadītāja
 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Inga Elksne
Izdevējs: Jumava
Izdošanas gads: 2021
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi