TAURIŅA SPĀRNU VĒZIENI

Cena
16.86 €
Autors Zane Zusta
Izdevējs Zvaigzne ABC
Lappušu skaits 240
Svars (kg) 0.430
Izmērs (cm) 21.0 × 14.0 × 2.0

Preces apraksts

"Jasmīnas dzīve ne tikai no ārpuses šķiet apskaužama, bet ir patiesi harmoniska un piepildīta. Viss būvēts uz drošiem savstarpējas uzticēšanās un mīlestības pamatiem, tāpēc jo grūtāk saprast, kā palaists garām brīdis, kad tajos iemetās trupe. Zane Zusta raksta par īsto dzīvi, par cilvēkiem, kuri patiesi mīl un katrā situācijā meklē ceļus, kurus ejot nemelot sev un pēc iespējas mazāk sāpināt citus. Ievelkošs stāsts ar negaidītiem pavērsieniem. Pēc izlasīšanas ilgi neizgaist."
Rakstniece Jana Egle

"Šī ir viena no tām grāmatām, ko vakarā ap astoņiem jūs laiski paņemat rokās pašķirstīt un tad attopaties dziļā tumsā ar klēpī ieslīdējušu, jau izlasītu grāmatu, kas atņēmusi pēdējās miega paliekas, un dodaties vārīt agrā rīta tēju, lai vēlreiz kārtīgi pārdomātu nule izlasīto. Lielisks darbs!"
Psihoterapeits Gatis Līdums

"Skaistākajos un traģiskākajos mirkļos laiks apstājas. Sāpes ir poētiskas, un šis stāsts tāpat. Spilgi epiteti, laikmetīgas un humorpilnas metaforas, ko gribas pierakstīt un ieviest savā valodā. Zane uzrakstījusi sievietes iekšējo stāstu traģēdijas pēcvakarā. Tā ir sievietes vēstule pašai sev."
TV raidījumu vadītāja, producente Kristīne Komarovska

Rakstniece un žurnāliste Zane Zusta (1982, Liepāja) literārās gaitas aizsākusi 2015. gadā ar bērnu grāmatām par pūcīti Ucipuci. Bērnu psiholoģiskās labsajūtas uzlabošanai veltīta arī Zanes grāmata “Es esmu Boss”.
Sadarbībā ar psihoterapeitiem Diānu Zandi un Gati Līdumu tapušas grāmatas “Tarakāni manā galvā” un “Tarakāni tavā galvā”.
Kā romānu autore debitēja ar grāmatu “Aiz durvīm”. Zanes Zustas grāmatas uzreiz pēc iznākšanas kļūst par dižpārdokļiem un ir guvušas arī starptautisku atzinību.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Zane Zusta
Izdevējs: Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2021
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

PNEUMA

17.60 €
Jaunums

JŌNA

13.65 €