PĀRIS

Cena
15.09 €
Autors Uģis Kuģis
Izdevējs Jumava
Lappušu skaits 260
Svars (kg) 0.370
Izmērs (cm) 20.0 × 14.5 × 1.5

Preces apraksts

Uģis Kuģis izaicinoši, intrigējoši, skaļi un tieši runā par sievietes un vīrieša savstarpējām attiecībām, bieži liekot aizdomāties un paskatīties uz šīm lomām no cita skatu punkta.

Vai ir kāds absolūti pareizs viedoklis par attiecībām? Visdrīzāk ne, taču sabiedrībā pazīstamais vēdiskās filosofijas ideju nesējs Latvijā Uģis Kuģis savā pirmajā grāmatā apkopojis savu redzējumu, kas bastīts uz vēdisko mācību un zināšanām par to, kā diviem cilvēkiem dzīvot kopā, atrodot ceļu uz augstāku garīgo izpratni.

Uģis Kuģis lielu atsaucību ir ieguvis pasniedzot lekcijas, kā arī paužot savas atziņas Facebook, kur viņam ir tūkstošiem sekotāju, viņa  teiktajā ieklausās gan vīrieši, gan sievietes.

 Attiecības ir pats dārgākais no visa, kas mums ir. Cilvēki mūsdienu sabiedrībā nepiešķir nozīmi sīkumiem, bet attiecībās nav sīkumu: katrs vārds, katrs acu skatiens, katra doma vai nu stiprina attiecības, vai vājina tās. 
Svarīgi, kādā pasaulē mēs dzīvojam, jo mūsu iekšējā pasaule veido mūsu ārējo pasauli. Šajā grāmatā paskatīsimies uz sievieti, vīrieti, attiecībām, bērniem un dzīvi no citāda rakursa, no vēdiskās filozofijas redzesloka. Vēdiskā filozofija un kultūra mums ļoti palīdz atgriezties pie saknēm un vērtībām, ideāliem, pēc kuriem tiecamies. 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Uģis Kuģis
Izdevējs: Jumava
Izdošanas gads: 2019
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi