DATORDULLĀ SKOLA

Cena
10.49 €
Autors Ilmars Tomusks
Izdevējs Zvaigzne ABC
Lappušu skaits 160
Svars (kg) 0.370
Izmērs (cm) 21.0 × 15.5 × 2.0

Preces apraksts

Ārzemju uzņēmēji skolas datorklasē ierauga senlaicīgus datorus un lūdz tos uzdāvināt datortehnikas muzejam Japānā, pretī apsolot vismodernāko digitālās skolas aprīkojumu. Ilgi nedomājot, direktors Marguss Mednis sāk organizēt pāreju uz digitālajām mācībām – viņam ļoti kārojas kļūt par valsts modernākās skolas vadītāju.

1. septembrī pirmklasnieki ierastās ābeces vietā saņem planšetdatoru ar elektronisko ābeci, atjautības spēlēm un piekļuvi digitāliem mācību materiāliem. Arī citu klašu skolēniem drukātās mācību grāmatas un darba burtnīcas vairs nav nepieciešamas. Visas mācības notiek, tikai izmantojot datorus un internetu.

Bet vai viss norit tik gludi, kā sākotnēji plānots? Skolas vadītājs jūsmo par jaunajām mācību metodēm, un arī skolēni ir apmierināti – neviens taču nepārbauda, ko viņi patiesībā dara internetā. Un kā skolotājiem un vecākiem tikt galā ar nepatīkamajiem pārsteigumiem, ko sagādā digitālā revolūcija?

Igauņu rakstnieks Ilmars Tomusks (1964) dzimis un audzis Tallinā, strādājis par igauņu valodas un literatūras skolotāju, kopš 1995. gada ir Igaunijas Valsts valodas inspekcijas vadītājs. Sarakstījis apmēram četrdesmit grāmatu bērniem, saņēmis daudzas literārās godalgas. Lielākā daļa Ilmara Tomuska darbu ir lasītāju iemīļoti detektīvstāsti.

No igauņu valodas tulkojusi Daila Ozola.

Grāmata tulkota un izdota ar Igaunijas Kultūrkapitāla fornda programmas Traducta atbalstu.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Ilmars Tomusks
Izdevējs: Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2021
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi